Mycie samochodu

Mycie i dezynfekcja – środki

Środki służące do myci i dezynfekcji. Przeznaczone do dezynfekcji i mycia wodoodpornych powierzchni w zakładach opieki zdrowotnej, placówkach weterynaryjnych oraz w obszarach szpitalnych nie związanych bezpośrednio z działalnością kliniczną. W zakładach kosmetycznych, solariach, w instytucjach użyteczności publicznej. W przemyśle mleczarskim, mięsnym, spożywczym, oraz gastronomii może być stosowany do powierzchni mających kontakt z żywnością.

Sklep interetowy – środki czystości

Pranie dywanów i tapicerek

Preparaty do prania dywanów i tapicerek

Mycie rąk i ciała

Środki przeznaczone do mycia rąk i ciała

Mycie naczyń

Środki zarówno do ręcznego, jak i maszynowego mycia naczyń

Mycie powierzchni szklanych

Preparaty do mycia wszelkiego rodzaju powierzchni szklanych: szyby, lustra itp.

Mycie i dezynfekcja

Środki przeznaczone zarówno do mycia, jak i dezynfekcji.

Pranie mopów i odzieży roboczej

Odzież robocza i mopy – pranie ręczne i w automatach

Mycie powierzchni zmywalnych

Środki, płyny do mycia wszystkich rodzajów powierzchni wodoodpornych

Płyny do mycia podłóg

Środki nie tylko myjące, ale także pielęgnujące podłogi

 

 

SOFT CLEAN – mycie powierzchni

Produkt na bazie składników alkalicznych. Płyn/środek, który idealnie
sprawdzi się do sprzątania w kuchni, łazience, toalecie wielu innych
pomieszczeniach zarówno w domu, jak i firmie.

 

 

POLY MAX – mycie powierzchni

Specjalistyczny, antystatyczny, gotowy do użycia środek na bazie emulsji
silikonowych oraz unikalnego ekstraktu z liści brazylijskiej palmy
„Copernica Cerifera”.

 

 

 

SOFT NEUTRAL – mycie powierzchni

Doskonały do ręcznego mycia naczyń, szkła, urządzeń kuchennych, wyrobów
ze stali szlachetnej. Polecany do bieżącego mycia wszelkich powierzchni
wodoodpornych, np. podłóg szkliwionych, laminatów.

 

 

SOFT NEUTRAL – mycie powierzchni

Preparat przeznaczony do usuwania tłuszczu pochodzenia organicznego i
nieorganicznego, mycia podłóg, do stosowania również w zakładach
przemysłu spożywczego, do powierzchni mających kontakt z żywnością.